New Profesional Consult 930 x 122

    catuse_arestat

    Fiul patronului Alpha TV Pitesti, arestat

    Ginerele viceprimarului Pitestiului, Cornel Ionică, şi fiul patronului Alpha TV Piteşti, Ion Eftime, a fost arestat in data de 8 octombrie de procurorii D.I.I.C.O.T. sub acuzaţia de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani.

    Conform unui comunicat remis de DIICOT, „in urma audierilor şi a celorlalte activităţi efectuate în dosarul nr. 155/D/P/2007, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o durată de 24 de ore a inculpaţilor CĂLINESCU IONUŢ, DINU TATIANA, PETRAN IOAN, CIUCĂ IOAN, EFTIME IONUŢ ADRIAN, NACU MIHAELA şi MIHAI SORIN, persoane cu funcţie de conducere din cadrul S.C. PSV COMPANY SA (fostă PETROM SERVICE SA) şi a altor societăţi comerciale pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni:constituire a unui grup infracţional, delapidare, evaziune fiscală, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată.
    La data de 08.10.2010 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au sesizat TRIBUNALUL BUCUREŞTI cu referatul cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de cei şapte inculpaţi pentru o durată de 29 de zile.
    Aşa cum am arătat, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, prin încheierea unor contracte fictive derulate de către S.C. PSV COMPANY SA (fostă PETROM SERVICE SA) a fost retrasă în mod nejustificat suma totală de aproximativ 20 milioane lei, iar pentru disimularea fondurilor încasate învinuiţii au procedat la înfiinţarea a 18 societăţi comerciale în care aveau calitatea de asociaţi/administratori/împuterniciţi pe cont”, se precizeaza in comunicatul institutiei.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90