930 pe 122 COSTACHE

accident

FIUL PATRONULUI COMESAD, ACCIDENT CU BOLID DE LUX – MAȘINA A LUAT FOC

Vlad Andrei Dumitru, fiul patronului grupului de firme Comesad din Argeș, totodată președinte al Asociației Oamenilor de Afaceri, Virgil Dumitru, a provocat aseară un accident rutier. Accidentul a avut loc după ora 22 pe strada CET-ului din Bradu, comună învecinată cu Piteștiul.

Citiți și: Fată de 15 ani, răpită din propria casă! Rupt de beat, șoferul agresor a făcut accident

Potrivit Poliției Argeș, tânărul, în vârstă de 18 ani, din Pitești, se afla la volanul unui bolid Mercedes de lux, venind dinspre drumul național 65 B. Conform sursei citate, din cauza vitezei prea mari și a lipsei de experiență ca șofer acesta a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la dreapta. Autoturismul a intrat într-un parapet din beton de pe marginea drumului. În urma impactului mașina a luat foc.

Șoferul a suferit răni ușoare. În schimb, precizează Poliția Argeș, pasagerul din dreapta, un băiat de 20 de ani din Bradu, a fost grav rănit. Cu ajutorul unui localnic, ambii au ieșit din autoturism înainte ca acesta să înceapă să ardă.

Citiți și: Argeș. Două mașini s-au lovit puternic! Scurgeri de combustibil pe drum

Poliția Argeș mai precizează că tânărul avea permis auto din luna mai a acestui an.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90