NOR CURIER 930X122

ford-b-max

Ford B-Max, la preţuri preferenţiale pentru români

Veste bună pentru argeşenii care doresc să achiziţioneze maşina Ford B-Max care va fi produsă exclusiv la fabrica din Craiova. Şi anume, aceea că noul model pe care Ford îl va produce exclusiv la Craiova va avea pe piaţa locală un preţ special, mai mic comparativ cu cel din ţările unde va fi exportat, întrucât va fi fabricat în România.

Producţia de preserie a monovolumului a început, iar primele unităţi vor intra pe piaţă în câteva luni.
Producţia de serie va avea loc progresiv.

Conceptul modelului B-Max a fost prezentat în luna martie a anului trecut la Salonul Auto de la Geneva, iar în iunie Ford a început să fabrice la Craiova primele prototipuri.

De asemenea, la începutul acestui an, la Craiova va intra în fabricaţie şi cel mai mic motor construit până acum de Ford – EcoBoost de 1 litru.

Din aprilie 2010, cand au ieşit pe porţile uzinei din Craiova primele maşini produse de Ford în România şi până în luna octombrie a anului trecut, au fost asamblate 17.105 autoutilitare Transit Connect.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90