EcoMoto 930×122

mircea cel bătrân

A FOST GREU? AU STRÂNS GUNOAIELE DE LA ȘCOALA 13 DIN TRIVALE

A fost nevoie ca ePitești să scrie despre mizeria de nedescris din zonă pentru ca echipa de conducere a școlii gimnaziale nr. 13 „Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale să dea dovadă de puțină inițiativă.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În urma articolului nostru (http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/deplorabil-gunoaie-la-scoala-13-din-trivale/), s-a făcut curățenie lună.

Pentru astăzi asociația G.E.E.A. își anunțase intenția de a ecologiza zona, după ce membri de-ai săi au citit, oripilați, articolul. Nu a mai fost nevoie. Conducerea școlii își făcuse, în sfârșit, „temele”.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Totuși, Beatrice Bădescu, profesoară de geografie la școala „Mircea cel Bătrân”, care se ocupă și cu proiecte de educaţie de mediu, câțiva elevi și un membru al asociației respective au luat și astăzi la pas curtea unităţii de învăţământ. Nu degeaba. Și acolo au fost găsite alte gunoie aruncate la întâmplare.

Sperăm că a fost pentru prima și ultima oară când în zona unei școli din Pitești gunoaiele sunt strânse abia după ce intervine presa. A sta cu mizeria sub nas e rușinos. Penibil. Deplorabil. Dacă știți situații similare la alte școli din Pitești, scrieți-ne pe adresa redacției: redactia@epitesti.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Beatrice BADESCU spune:

    ..ce am discutat eu cu domnia ta, d-ra Raisa si ce „articolas” in continuare tendentios ,,,a iesit. nu-mi place sa -mi fie folosit numele si imaginea pentru a ilustra un „articol’ pe care il aveai deja conturat , iar cercetarea de teren si informarea la fata locului nici nu au mai contat. Curatenie se face in fiecare zi .DE CATRE PERSONALUL DE CURATENIE .si in fiecare zi pana la pranz …in jurul gardului scolii..se aduna la loc…traim in tara in care traim…iar fenomenul traitului printre gunoaie are radacini isi are cauze mult mai adanci…asa cum ti-am sugerat sa cauti sa intelegi….la ce bun sa mi se ceara o declaratie de presa care nu apare in..articolas?…nu ca ar fi ceva inedit pentru calitatea presei autohtone….cautatul senzationalului cu orice chip, chiar cu pretul denaturarii adevarulului..pentru ca daca nu e suficient de agresiv si..senzational..nu se publica!!..Despre cartier….despre numarul insuficient de cosuri de gunoi din jurul scolii…si cat de des sunt salubrizate acestea…despre cat de mare este comunitatea scolara si cat de sub-normat este personalul administrativ …din motive bugetare…nimic..nici un cuvant. Semnez cu un pic de ..dezamagire , desi..sincer..ma asteptam ..la asa
    calitate” de articol…prof. Beatrice Badescu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90