EcoMoto 930×122

Catalina_Belgiu

Fosta şefă de cabinet a lui Gogu Davidescu, în echipa lui Liviu Dragnea!

Tânără, frumoasă, ambiţioasă şi cu multe succese la activ, aşa poate fi caracterizată Cătălina Belgiu, fosta şefă de cabinet a lui Gheorghe Davidescu, în perioada în care acesta, pe vremea Guvernului Boc, a fost prefect al judeţului Argeş. Acum, Cătălina Belgiu activează la un nivel şi mai înalt.

Fosta şefă de cabinet a lui Davidescu a ajuns în echipa restrânsă de consilieri ai lui Liviu Dragnea, vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale și al Administrației Publice.

Mutarea surprinde cu atât mai mult cu cât Cătălina Belgiu a apărut în prim-plan în „ograda” PDL, cât timp acest partid a fost la guvernare. Sunt destui cârcotaşi în jurul lui Dragnea care afirmă că unii oameni din PSD muncesc pe brânci ani de zile şi nu ajung să aibă parte de o asemenea onoare, iar includerea Cătălinei Belgiu în echipa vicepremierului este privită cu suspiciune.

Ascensiunea acesteia este cu atât mai interesantă cu cât a apărut „de nicăieri”, iar ulterior a fost promovată direct la Guvern.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90