Donaris 930 x 122

FC.Argestaxi1

Fosta sală de conferinţe a FC Argeş a devenit dispecerat taxi!

Sediul din strada Armand Călinescu al clubului FC Argeş a ajuns pe mâna Fiscului, din cauza datoriilor, iar ce nu a ajuns la Fisc a intrat în alt tip de afacere a familiei Penescu. Mai precis, o parte din clădirile din incinta respectivă au ajuns să deservească activitatea de taximetrie a grupului PIC! Mai mult, fosta sală de conferinţe a celor de la FC Argeş a ajuns acum dispecerat taxi!

Până nu demult, firma de taxi PIC, unul dintre cei mai importanţi operatori de profil din Piteşti, avea „cartierul general” într-o clădire situată pe Calea Depozitelor, pe lângă o benzinărie. Acum, activitatea respectivă s-a mutat în „buricul târgului”, adică în chiar centrul municipiului, la fostul sediu al clubului FC Argeş.

Într-o cameră există dispeceratul, iar în alta – unde pereţii sunt tapetaţi cu recmalele de pe vremea conferinţelor de presă – se încasează banii de la taximetrişti pentru dispecerat.

În curte, de asemenea, este un du-te- vino permanent al taxiurilor cu indicativ PIC, aşa că nimic, cu excepţia unei sigle care bate în mov a lui FC Argeş de la intrare, nu mai aduce aminte de activitatea fotbalistică din anii de glorie ai clubului fanion al judeţului.

Care club a avut probleme din momentul în care a fost retrogradat în Liga a doua, în urma scandalului de corupţie „Mită pentru arbitri în care a fost implicat Cornel Penescu, „boss-ul” celor de la FC Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90