NOR CURIER 930X122

accident

FOTO EXCLUSIV! CORNEL LAZĂR A FĂCUT ACCIDENT!

Președintele Partidului Conservator Argeș, consilierul județean Cornel Lazăr, a fost implicat astăzi într-un accident rutier. Accidentul s-a produs pe strada Armand Călinescu din Pitești (stradă cu sens unic), la doi pași de sediul PC Argeș, în apropierea Muzeului Județean. Aflat la volanului autoturismului său de teren, Lazăr nu s-a asigurat la un viraj la stânga, iar o mașină a companiei Vodafone, condusă regulamentar, a intrat în autoturismul politicianului. Din impact cele două autoturisme au ieșit în decor, în spațiul verde de la intrarea în Grădina Publică, fostul parc 1907. Mașina de la Vodafone a doborât la pământ structura din lemn de pe trotuar care făcea reclamă unui restaurant din zonă.

Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Aflat încă sub impactul celor întâmplate, Ion Cornel Lazăr a declarat în exclusivitate pentru ePitești: „Totul s-a petrecut foarte repede… Abia plecasem de la sediul filialei de partid când a avut loc accidentul. Nu este vina celuilalt şofer, ci a mea. Deocamdată atât eu, cât şi celălalt şofer ne simţim bine, nu ne doare ceva anume… Sper să nu fie probleme nici mai târziu.” (Foto: Facebook)

Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90