New Profesional Consult 930 x 122

MIRCEA_DRAGHICI_EXPOZITIE_IN_PARLAMENT_1

Fotografii din Argeș, expuse la Parlament

Mircea Drăghici, chestor al Camerei Deputaților, a fost azi în Parlament gazda celor 20 de tineri ale căror fotografii sunt prezentate în expoziția „Argeșul prin obiectivul tău”.

MIRCEA_DRAGHICI_EXPOZITIE_IN_PARLAMENT_2Amintim că în perioada 22 iulie–5 august pe pagina de Facebook a deputatului PSD s-a desfășurat concursul de fotografie “Argeșul prin obiectivul tău”, iar cele mai reprezentative poze au fost selectate pentru a fi expuse în Palatul Parlamentului. Deputatul argeșean a fost bucuros să-i cunoască pe autorii fotografiilor, transmițându-le acestora că este extrem de important să promoveze frumusețea locurilor și a oamenilor din județ.

Toți cei care doresc să vadă pozele cu cele mai frumoase obiective turistice din Argeș sunt invitați să viziteze expoziția până pe 11 octombrie inclusiv. Expoziția este organizată în fața sălii de plen de la nivelul P1 al Camerei Deputaților.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3