Donaris 930 x 122

afganistan

FOTOGRAFIILE DIN CURTEA DE ARGEȘ CARE I-AU EMOȚIONAT PE ROMÂNI

Ipostaze emoționante au fost surprinse ieri în Curtea de Argeș la ceremonia de repatriere din Afganistan a militarilor Batalionului 33 Vânători de Munte “Posada”.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

În mod special două fotografii i-au sensibilizat pe români, bucurându-se de numeroase aprecieri după ce au fost publicate pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Una dintre ele înfățișează o fetiță în vârstă de doar câteva luni, îmbrăcată în uniforma kaki a vânătorilor de munte. Fetița a fost adusă de mămica ei la ceremonia la care a luat parte și tăticul, reîntors acasă după dura experiență din Afganistan. Micuța s-a născut în ziua în care tatăl ei a plecat în misiune, departe de ceea ce are mai drag pe lume: familia și țara.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Într-o a doua fotografie un alt militar revenit acasă după mai bine de șase luni de misiune în Afganistan ține în brațe o fetiță de câțiva anișori, cel mai probabil fiica lui, purtând și ea uniformă militară.

Detalii despre ceremonia de ieri din Curtea de Argeș puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bine-ati-venit-acasa-suntem-mandri-de-voi-galerie-foto/. (Foto: Valentin Ciobîrcă, Facebook Ministerul Apărării Naționale)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90