930×122 CAPRA 5

    robinet

    Fără apă pe strada Baloteşti

    SC Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă seria lucrărilor de îmbunătăţire a stării reţelelor proprii de livrare a apei potabile către populaţie. Ca urmare a acestor intervenţii este însă nevoie şi de sistatea temporară a furnizării apei către consumatori. O astfel de situaţie este şi pentru noaptea de 5 spre 6 noiembrie în zona Baloteşti din Piteşti.

    Astfel, SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, societate comercială a Consiliului Local, operator regional de apă, anunţă că în noaptea de 5 – 6 noiembrie 2012 va sista furnizarea apei potabile pentru zona menţionată. 

    Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în noaptea de luni spre marţi între orele 22.00 – 05.00, fiind afectaţi consumatorii situaţi pe strada Baloteşti.

    Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării „Extindere reţea apă str. Prelungirea Plopilor, Piteşti“.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90