930 x122 grota rece

RANDI

Fratele lui Randi, cercetat în libertate

Alexandru Ropcea, fratele cântărețului Randi (Andrei Ștefan Ropcea-trupa Morandi), va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală.

Tribunalul Ilfov a respins astăzi propunerea procurorilor de arestare preventivă, considerând că acesta nu este un pericol social. În schimb, completul de judecată i-a dat interdicție de a părăsi țara pe o perioadă de 30 de zile.

Alexandru Ropcea a fost reținut ieri pentru 24 de ore, la capătul audierilor de la Poliția Ilfov la care a participat și Randi. Poliția acuză că firma pe care ar deține-o cei doi frați, firmă de organizare de evenimente, nu ar fi plătit către stat impozitul pe profit și TVA aferent în anii 2011 și 2012. Statul ar fi fost astfel prejudiciat cu 100.000 de euro.

Frații Ropcea sunt originari din Pitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3