930 x122 grota rece

mascat

Fraudă informatică de 500.000 de euro! Percheziții la învinuiți!

Polițiștii și procurorii fac astăzi percheziții în mai multe județe în cazul unei grupări în privința căreia există indicii temeinice că se ocupă cu frauda informatică.

Perchezițiile, care vizează 36 de persoane, au loc în Argeș (Pitești), Constanța, Alba, Dolj (Craiova), Suceava, Bacău, Brașov, Dâmbovița și Galați.

Învinuiții, în privința cărora a fost dispusă începerea urmăririi penale, sunt acuzați că au sustras bani din conturile bancare online banking ale unor clienți ai Poștei din Italia. Suspecții ar fi reușit să acceseze fraudulos conturile prin metoda phishing, transferând diverse sume de bani din acestea prin Western Union. Prejudiciul s-ar ridica la 500.000 de euro.

Perchezițiile sunt desfășurate de polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și de procurori de la DIICOT.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3