930×122 CAPRA 5

FRF anunta ca nu il demite pe Prunea

Bucuresti. 21 iunie 2009. FRF. Oficialii Federatiei Romane de Fotbal sustin ca Florin Prunea nu a fost destituit din functia de director al departamentului de Relatii Internationale deoarece se bucura de prezumtia de nevinovatie. Intr-un comunicat al FRF, sefii de la Casa Fotbalului incearca sa distraga atentia, spunand ca si alti oameni din fotbalul romanesc au probleme cu legea. „In legatura cu punerea sub acuzare a directorului de Relatii Internationale al Federatiei Romane de Fotbal, domnul Florin Prunea, Federatia Romana de Fotbal face urmatoarele precizari:

1. De la bun inceput, domnia sa a respectat intocmai toate prevederile ordonantei. Printre altele, a depus o cerere de concediu fara plata, tocmai pentru a se pune la dispozitia autoritatilor statului.

2. In conditiile in care oficialii FRF si toti cetatenii Romaniei sunt egali in fata legii, pana in momentul pronuntarii unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile, exista, IN TOATE CAZURILE, prezumtia de nevinovatie, care se aplica, asa cum spuneam, tuturor oamenilor, indiferent de functiile pe care le detin.

3. Domnul Prunea nu a fost trimis in judecata. Nu putem anticipa ce se va intampla, dar, chiar daca va fi trimis, pana la incheierea definitiva a unui eventual proces, se va aplica evocata prezumtie de nevinovatie. Pe de alta parte, exista destui oficiali din lumea fotbalului urmariti penal, care au procese pe rol (fie ele legate de fotbal sau nu), dar care, la randu-le, beneficiaza de aceeasi prezumtie de nevinovatie. Pornind de la aceasta premisa, persoanele respective continua sa ocupe functii la nivel de cluburi si nu numai.” se arata in comunicatul Federatiei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90