New Profesional Consult 930 x 122

frig

ninsoare-trafic

FRIG ȘI NINSORI SLABE! CITEȘTE ESTIMĂRILE METEO!

Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de temperatură și de precipitații pentru perioada 20 ianuarie-2 februarie. La ce să ne așteptăm din punct de vedere meteorologic pentru regiunea Muntenia și județul Argeș?

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Estimările arată că până pe 26-27 ianuarie vremea se va răci de la o zi la alta. În jurul datei de 27 ianuarie temperaturile maxime vor ajunge la 0 sau chiar la minus 1 grad. În același timp minimele nocturne vor coborî până la minus 6 grade. Meteorologii precizează că va ploua slab pe 22 și 23 ianuarie. Între 24 și 27 ianuarie ar urma să avem parte, dar numai temporar, de precipitații mixte, adică inclusiv de ninsori, dar în general slabe cantitativ.

După 29 ianuarie, însă, vremea se va mai încălzi. Media temperaturilor maxime diurne va urca până la 4 grade, în timp ce minimele nocturne vor avea o medie de minus 3 grade. Nu se vor mai semnala precipitații.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3