930×122 CAPRA 5

casierie_taxe

Fuga cu banii la visteria locală!

Piteştenii se dovedesc a fi buni contribuabili, motiv pentru care autorităţile au şi prevăzut pentru anul în curs o creştere cu 1% a valorii încasărilor din taxe şi impozite locale. Iar primele încasări efectuate în acest an confirmă faptul că estimările nu sunt hazardate.

În primele 10 zile ale anului în curs, peste 9.000 de contribuabili piteşteni – persoane fizice şi persoane juridice – şi-au plătit impozitele şi taxele locale.

Cele mai multe plăţi au fost efectuate pe data de 5 ianuarie, respectiv peste 1.800.

Majoritatea plăţilor a fost efectuată cu numerar, la ghişeele Primăriei, dar au fost şi 208 plăţi prin bancomat, 17 la adresa de internet www.primariapitesti.ro  şi 10 la adresa www.ghiseul.ro .

Pe 3 ianuarie, prima zi de plată din acest an, au fost efectuate 1.340 de plăţi. Cei mai mulţi dintre piteştenii care şi-au achitat dările în această perioadă au dorit să profite, astfel, de facilitatea reducerii cu 10% a valorii taxelor şi impozitelor (care se aplică pentru cei ce ahită obligaţiile până la 31 martie 2012).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90