EcoMoto 930×122

    fulgarin

    Fulga vrea vice la nivel naţional

    În luna noiembrie a anului 2011 au avut loc alegerile pentru desemnarea conducerii filialei Argeş a PP-DD, partidul lui Dan Diaconescu. Avocatul Marian Fulga a fost ales cu unanimitate de voturi (100%!) în funcţia de preşedinte, după ce în prealabil activase luni bune ca preşedinte interimar al organizaţiei şi a contribuit la definitivarea structurilor acesteia în teritoriu. Marian Fulga ţinteşte însă acum mult mai sus…

    Conform calendarului deja stabilit de activităţi al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, pe 10 decembrie 2011 vor avea loc alegerile pentru desemnarea structurii centrale de conducere a partidului.

    Pentru vicepreşedinţi sunt scoase la bătaie doar 18 posturi, în condiţiile în care sunt 42 de organizaţii, plus oameni din anturajul lui Dan Diaconescu. Cu toate acestea, Marian Fulga şi-a propus să candideze pentru funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, fiind convins că va avea şi câştig de cauză.

    Pe lângă organizarea rapidă şi eficientă a filialei din Argeş, Marian Fulga mai are un atu important. Şi anume, atât el, cât şi soţia sa, Sanda Fulga, au ajutat, ca avocaţi, în lupta de înscriere a PP-DD în Registruul Partidelor Politice, fiind activi în instanţă.

    Dan Diaconescu nu uită acest lucru, aşa că şansele lui Fulga de a prinde un loc de vicepreşedinte sunt dintre cele mai mari.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90