930×122 CAPRA 5

bransamentapa

Furt de apa prin bransamente ilegale

În ciuda controalelor, a sancţiunilor şi a plângerilor penale pentru furt de apă înaintate către instituţiile competente, există totuşi abonaţi care continuă să fure apa prin branşamente ilegale.

Astfel, Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti, operatorul regional al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare în judeţul Argeş, în urma depistării unor branşamente de apă clandestine in Piteşti, Ştefăneşti, comunele Bascov, Bradu, Căteasca, Mărăcineni şi Moşoaia, va lua măsuri cu privire la utilizatorii serviciului de alimentare cu apă prestat de societate care nu au contract de furnizare/prestare încheiat cu SC Apă Canal 2000.

O prima masura este debranşarea în regim de urgenţă a locaţiilor în cauză urmand ca organele de cercetare penală sa fie sesizate pentru aplicarea măsurilor legale împotriva persoanelor care au branşamente ilegale în conformitate cu prevederile Codului penal.

De asemenea Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti solicită sprijinul autorităţilor publice locale pentru identificarea proprietarilor locaţiilor care au fost depistate cu branşamente ilegale.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA