EcoMoto 930×122

auto

FURTURILE AUTO, TOT MAI MULTE ÎN PITEȘTI – UN NOU CAZ

În ultima vreme furturile auto s-au înmulțit în Pitești. Până acum polițiștii au reușit câteva arestări în astfel de situații, chiar cu prinderea în flagrant a infractorilor.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Cel mai recent caz de acest fel s-a consumat weekend-ul trecut, dincolo de miezul nopții. O patrulă a Poliției orașului Ștefănești a oprit un autoturism în trafic pentru un control de rutină. Oamenii legii au descoperit cu această ocazie un set de capace de roți în privința cărora șoferul nu a putut justifica proveniența.

Alertați de colegii lor, polițiștii Secției 1 din Pitești au declanșat o anchetă, în urma căreia au aflat că toate capacele fuseseră furate de la un autoturism parcat în Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Autori sunt patru indivizi, toți din comuna argeșeană Leordeni, tineri cu vârste de 19, 20, 22 și 25 de ani. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Despre cazuri similare puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/alta-spargere-de-masina-pe-calea-bucuresti/. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90