930 x122 grota rece

Arges

GABRIEL CAZAN, ALES PREȘEDINTE AL MEDIATORILOR DIN ARGEȘ

Corpul profesional al mediatorilor din județul Argeș și-a ales liderul.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pentru funcția de președinte s-au înscris șapte concurenți, dintre care cinci din Pitești și doi din Câmpulung Muscel. Cele mai multe voturi le-a obținut Gabriel Cazan (foto), care și-a adjudecat 38 de sufragii dintr-un total de 70.

Cazan a devenit astfel primul președinte al Corpului profesional al mediatorilor din Argeș, cu un mandat pe o perioadă de doi ani.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

„Îmi doresc să fac parte dintr-o societate în care medierea să fie principala modalitate de rezolvare a conflictelor de orice fel. Pentru asta vom face tot posibilul ca medierea și profesioniștii pe care îi reprezentăm să fie cunoscuți și căutați.”, declară pentru ePitești președintele ales al Corpului profesional al mediatorilor din județ.

Gabriel Cazan a activat în trecut în Camera de Comerț și Industrie Argeș și este scriitor de SF, speolog și colecționar de muzică rock și jazz.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90