Donaris 930 x 122

1 decembrie

(GALERIE FOTO) ACROBAȚII AERIENE ȘI DEFILARE ÎN MIOVENI

Acrobații aeriene și defilare în Mioveni. În An Centenar, Oraşul Mioveni, prin Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni, a organizat astăzi o suită de manifestări culturale, artistice şi militare, la care au fost invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului.

Citiți și: Dacia și Viitor Plus – parteneri de mediu la Mioveni

Coroane și jerbe de flori au fost depuse în cursul dimineții la monumentele eroilor din Mioveni cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

La orele prânzului, au avut loc o demonstraţie de acrobaţie aeriană prezentată de Aeroclubul României și o defilare militară.

Citiți și: Orașul Mioveni a îmbrăcat straiele de sărbătoare

Depunerea de coroane, care a marcat cinstirea eroilor neamului românesc, a fost precedată de intonarea imnului de stat și de o slujbă religioasă oficiată în fața monumentului din Centrul Civic, oficiată de un sobor de preoți.

La eveniment au participat oficialităţi locale și judeţene, cadre militare de la M.A.I., M.Ap.N. (Batalionului 49 Apărare CBRN) și A.N.P. și reprezentanţi ai Guvernului, ai Parlamentului și ai Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria”, veterani de război şi cetățeni ai orașului. La reușita evenimentului și-a dat concursul și Fanfara Argeșul.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441