Donaris 930 x 122

1 decembrie

(GALERIE FOTO) ACROBAȚII AERIENE ȘI DEFILARE ÎN MIOVENI

Acrobații aeriene și defilare în Mioveni. În An Centenar, Oraşul Mioveni, prin Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni, a organizat astăzi o suită de manifestări culturale, artistice şi militare, la care au fost invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Coroane și jerbe de flori au fost depuse în cursul dimineții la monumentele eroilor din Mioveni cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

La orele prânzului, au avut loc o demonstraţie de acrobaţie aeriană prezentată de Aeroclubul României și o defilare militară.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Depunerea de coroane, care a marcat cinstirea eroilor neamului românesc, a fost precedată de intonarea imnului de stat și de o slujbă religioasă oficiată în fața monumentului din Centrul Civic, oficiată de un sobor de preoți.

La eveniment au participat oficialităţi locale și judeţene, cadre militare de la M.A.I., M.Ap.N. (Batalionului 49 Apărare CBRN) și A.N.P. și reprezentanţi ai Guvernului, ai Parlamentului și ai Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria”, veterani de război şi cetățeni ai orașului. La reușita evenimentului și-a dat concursul și Fanfara Argeșul.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90