930×122 CAPRA 5

curtea de arges

(GALERIE FOTO) FOSTUL PRINCIPE NICOLAE, LA PARASTASUL PENTRU REGELE MIHAI

Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, au participat ieri la parastasul la doi ani de la moartea Regelui Mihai.

Citiți și: Când viața devine dificilă, unde apelezi sau la cine?

Slujba de pomenire a avut loc la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale din Curtea de Argeș, și a fost oficiată de ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Nepotul Regelui Mihai și soția sa li s-au alăturat la slujbă Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei, Alteţei Sale Regale Principele Radu și Alteţei Sale Regale Principesa Sofia.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

Rugăciunea de la mormânt s-a desfășurat privat, doar în prezența Familiei Regale. Accesul publicului a fost permis în fața Noii Catedrale, iar după ceremonie, în pridvor, unde toți cei care au dorit au putut depune flori.

Nicolae a participat și la parastasul de un an, după împăcarea cu familia regală.

În 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de principe și l-a exclus din succesiunea la Coroana României. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. Motivul oficial nu a fost clar, dar în presă au apărut informații potrivit cărora Regele a hotărât ca atare din cauza vieții amoroase tumultoase a lui Nicolae.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90