930 x122 grota rece

8 martie

(GALERIE FOTO) JANDARMII ARGEȘENI, MISIUNE SPECIALĂ

Jandarmii argeșeni au avut astăzi de îndeplinit o misiune specială: cu prilejul Zilei Femeii, le-au oferit flori doamnelor și domnișoarelor în zonele centrale ale municipiilor Pitești și Câmpulung Muscel.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

„Astăzi gândurile noastre se îndreaptă către cele ce ne sunt mame, soții, surori, colege, prietene. Astăzi le dorim, mai mult ca oricând, să fie sănătoase, să zâmbească, să se bucure.

Ca în fiecare an, cu ocazia acestei zile speciale, am încercat să aducem un zâmbet pe chipurile femeilor cu care ne-am întâlnit în zona centrală a municipiilor Pitești și Câmpulung, oferindu-le cu drag flori.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Jandarmeria Argeș le urează un sincer la mulți ani! tuturor doamnelor și domnișoarelor. Să vă fie primăvară în suflet toată viața!”, transmite Jandarmeria Argeș.

Misiuni similare au avut astăzi, cu același prilej, și polițiștii de la Serviciul Rutier Argeș și, respectiv, polițiștii locali piteșteni (AICI, imagini și amănunte).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90