New Profesional Consult 930 x 122

prundu

(GALERIE FOTO) PITEȘTEANCĂ REVOLTATĂ: „POATE MURI CINEVA!”

Piteșteancă revoltată: „poate muri cineva!”. În cartierul piteștean Prundu, în zona Școlii nr. 7, se execută lucrări. Șanțurile căscate în asfalt în urma săpăturilor reprezintă motiv de teamă și de indignare pentru piteștenii din zonă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Toți suntem indignați deoarece sunt șanțuri periculoase, adânci de mai bine de un metru, neîngrădite corespunzător și nici semnalizate. În orice moment poate muri cineva, mai ales noaptea! Nu sunt indicatoare, nu sunt semnalizări… Astăzi încep școala și grădinița. Sunt copii care merg singuri la școală și ne temem că se pot întâmpla nenorociri.”, ne scrie, revoltată, o piteșteancă.

La rândul nostru, cerem imperativ Primăriei, primarului Cornel Ionică, să decidă măsuri de urgență pentru îngrădirea și semnalizarea adecvată a șantierului.

Citiți și: Dramă în Prundu!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • dorel spune:

    pai daca cei de la itm sunt niste mamaligi sau…..
    aici Ionica eu nu cred ca are nici o vina; dar daca ar binevoi si l-ar duce si mintea, eheeee cate ar putea face (si nu numai el), dar de, lipsa de oua, de creier etc etc
    ps: nu vi se pare ca buldoescavatorul ala din poze a mai fost prezent vara asta destul de des la stiri cu mucitori peste care a cazut ceva pamant?
    daca nu e acelasi….. gresala mea, dar asa lucreaza toti? adica aiurea fara protectii fata de populatie(mucitori oricum nu conteaza)? prin alte parti se utilizeaza garduri/plase de protectie……….
    propun sa facem o „interpelare” la socola……de ce naiba au dat drumul la toti „intelectuali” aici in arges?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90