Donaris 930 x 122

casa

DUPĂ ZECI DE ANI, CASA CĂSĂTORIILOR DIN PITEȘTI A FOST MUTATĂ

Serviciul de Stare Civilă al Piteştiului s-a mutat, după zeci de ani, din vechea Casă a Căsătoriilor, de pe strada Justiției, în sediul Primăriei, la intrarea D.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Este o mutare temporară, urmând ca în curând să fie gata noua Casă a Căsătoriilor, care va funcţiona într-o clădire din spatele cinematografului „București”, cumpărată de Primărie de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeş (vezi foto de jos).

Din vechea Casă a Căsătoriilor (care i-a fost retrocedată unui proprietar privat, căruia municipalitatea îi plătea o chirie lunară de 2.000 de euro) sunt mutate în aceste zile mobilierul care îi aparține Primăriei, iar arcada de la intrarea în clădire, sub care cuplurile îşi uneau destinele, a dispărut.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Imobilul retrocedat va intra în circuit privat pe 1 aprilie. Tot de atunci, potrivit municipalității, Casa Căsătoriilor va funcţiona în noul sediu din spatele cinematografului „București”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3