Donaris 930 x 122

    inghet

    Gerul a provocat avarii in lant

    SC Apă Canal 2000 SA Piteşti a inventariat în ultima săptămână circa 420 de sesizări de la cetăţeni din municipiu şi din zonele limitrofe privind unele avarii produse la reţele sau la branşamente din cauza gerului. Avariile nu au fost însă din vina operatorului de apă şi canal, ci a utilizatorilor (în marea lor majoritate).

    Din totalul avariilor, însă, doar 13 au fost în stradă, restul producându-se în căminele unde sunt apometrele sau la branşamente!

    Cetăţenii par să fi ignorat avertizările Apă Canal de a-şi proteja branşamentele şi apometrele, şi aşa s-au trezit că au probleme şi trebuie să scoată şi bani din buzunar în unele situaţii pentru a le rezolva, fiind vina lor. SC Apă Canal 2000 SA a emis în repetate rânduri avertismente privind pericolele pe timp de ger, sugerând utilizatorilor să protejeze căminele unde sunt montate apometrele şi branşamentele.

    Peste 200 de avarii au fost deja rezolvate, iar altele sunt în curs de rezolvare.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90