Donaris 930 x 122

Arges

GERUL BOBOTEZEI ÎN PITEȘTI. AFLĂ CÂT DE FRIG E ȘI ÎN CURTEA DE ARGEȘ ȘI CÂMPULUNG!

La această oră în Argeș este ger. Totuși, deși temperaturile sunt scăzute gerul e mai suportabil decât de Anul Nou, atunci când s-au înregistrat până la minus 20 de grade Celsius.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Firesc, cel mai frig este acum în zona de munte a județului. La 2.000 de metri altitudine sunt minus 16 grade și ninge. Stratul de zăpadă măsoară 133 de cm. În Curtea de Argeș este soare cu dinți, temperatura aerului fiind de minus 10, 5 grade. Cer parțial noros și minus 7, 3 grade sunt în Câmpulung Muscel, în timp ce în zona Dedulești-Morărești termometrele indică minus 5, 2 grade Celsius și este soare. Soare e și în Pitești, cu minus 7, 1 grade în termometre.

Amintim că de astăzi, 6 ianuarie, de la ora 14, până pe 9 ianuarie, la ora 10, vremea va fi deosebit de rece în întreaga țară, inclusiv în Argeș, geroasă mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor. Temperaturile minime vor coborî frecvent la sub minus 15 grade, iar izolat chiar la sub minus 25 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între minus 10 şi 0 grade. În cursul zilei de astăzi şi în noaptea de marţi spre miercuri (6/7 ianuarie) vântul va avea intensificări în Moldova, jumătatea estică a Munteniei şi Dobrogea, cu rafale de până la 55-65 de km/h.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90