Eurial 930 x 122

smeo

Gheorghe Smeoreanu, la Arges TV?

Gheorghe Smeoreanu, „inventatorul” Curierului Zilei, are mari sanse sa revina in presa din Arges. Surse din cadrul trustului de presa condus de omul de afaceri Cornel Penescu ne-au dezvaluit faptul ca, dupa „achizitia” lui Edi Vasile de la Antena 1, senatorul Mircea Andrei, presedintele PDL Arges, are in plan si o colaborare cu cunoscutul om de presa care acum modereaza emisiuni la Vâlcea TV (VTV) si conduce revista Criterii Politice (plus site-ul www.criterii.ro).

 

Sursele noastre ne-au informat ca Mircea Andrei si Gheorghe Smeoreanu ar fi ajuns deja la un acord in ceea ce priveste o emisiune pe care Gheorghe Smeoreanu ar urma sa o modereze la televiziunea lui Penescu, Arges TV.

Smeoreanu – care este si membru al Uniunii Scriitorilor – nu este rupt total de presa din Arges si de realitatile din acest judet. Publicatiile sale (print si on-line) trateaza subiecte atât din Vâlcea, cât si din Arges si alte zone apropiate.

Va fi intereant de vazut cum va avea loc aceasta cooperare in conditiile in care Smeoreanu l-a atacat destul de virulent pe Cornel Penescu in momentul in care acesta a fost arestat pentru fapte de coruptie, dar si in conditiile in care nu a ezitat sa-l „ciupeasca” pe Mircea Andrei când a avut ocazia.

Intr-un interviu acordat unui saptamanal din Arges nu cu mult timp in urma, Gheorghe Smeoreanu afirma ca va reveni in presa din judetul nostru intr-o buna zi. Zi care pare mai aproape decat credeau unii si altii!

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3