930X122 MAIA

conferintafcaep

Gica Dobrin, numita presedinte la FC Arges

Gica Dobrin, sotia fostului mare fotbalist Gicu Dobrin, a fost prezentată ca noul preşedinte de onoare al echipei FC Arges. Gica Dobrin a explicat cum a ajuns sa ocupe functia la clubul din Trivale.

„Întotdeauna când lucrurile poate nu mergeau foarte bine la FC Argeş, lumea punea mâna pe telefoane şi îl suna pe Gicu. Acesta nu întârzia niciodată să vină şi să ajute în funcţie de ce putea să facă. Apoi, ţin minte ca în perioada în care era foarte bolnav, am vorbit cu domnul Penescu şi acesta i-a spus că îl aşteaptă duminică la meci. Gicu i-a răspuns că nu ştie dacă poate să vină la meci şi asta pentru că nu prea putea să mai stea foarte bine pe scaun. Atunci, domnul Penescu i-a spus că îi va face un scaun pe care se va simţi foarte bine. Tocmai de aceea astăzi nu sunt eu pe soclu ci Gicu Dobrin. El revine prin mine la clubul pe care l-a iubit o viaţă întreagă. Sper acum ca totul să fie foarte bine şi voi ajuta cu tot ceea ce pot acest club”.
Gica Dobrin vrea sa aduca la FC Arges si cativa jucatori de la Scoala de Fotbal infiintata de „Gascan”, si de care se ocupa in prezent familia Dobrin. Gica Dobrin a vorbit si despre speranta ca publicul va veni din nou la stadion si ca fanii vor gasi o cale de impacare cu conducerea clubului. „Am şi vorbit cu conducerea echipei şi în iarnă vor veni câţiva jucători la echipă de la Şcoala de Fotbal „Nicolae Dobrin”. Până la urmă, toată lumea ştie că FC Argeş şi Nicolae Dobrin înseamnă acelaşi lucru şi că efectiv foarte multă lume poate venea la stadion doar pentru a îl vedea pe el jucând. Voi veni din nou la meciuri. Am fost pe stadion timp de 41 de ani şi veneam doar pentru victorie, nu să îl critic eu pentru modul în care juca el, fiindcă nu asta era treaba mea”, a declarat Gica Dobrin, preşedintele de onoare al echipei FC Argeş.

Managerul general al echipei FC Argeş, Cătălin Barbu, are insa viata grea cu suporterii alb-violeticare l-au alergat prin Pitesti. Din acest motiv, si-a angajat pe post de bodyguard un fost boxer care, in trecut, a omorat pe cineva, insa a scapat de puscarie pentru ca, la acea vreme, era legitimat la Dinamo.

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90