EcoMoto 930×122

    Becali

    Gigi Becali a schimbat pușcăria

    George Becali a fost transferat de la penitenciarul Rahova în penitenciarul Jilava.

    De aceeași mutare au avut parte și ceilalți doi condamnați în dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, Victor Babiuc și Dumitru Cioflină. Cei trei au stat timp de trei săptămâni în aceeași cameră în penitenciarul Rahova. La Jilava, Becali ar urma să aibă un regim semideschis, iar Babiuc și Cioflină, un regim deschis. Ca urmare a vârstei înaintate, cei doi ar putea fi eliberați condiționat înainte de termen, adică după opt luni de detenție, la fel cum s-a întâmplat și în cazul fostului prim-ministru Adrian Năstase.

    Amintim că în dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apărări Naționale, schimb care a avut loc în anii 90, George Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, în timp ce Victor Babiuc și Dumitru Cioflină au de ispășit o condamnare de câte doi ani de închisoare cu executare.

    Pe 19 iunie, Tribunalul București va judeca cererea avocaților lui Becali de contopire a acestei condamnări cu cealaltă pedeapsă, tot de trei ani, care i-a fost aplicată în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită și fals în înscrisuri private.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90