930×122 CAPRA 5

turcescu

Găinuşă, cârcotaş cu Turcescu

Piteşteanul Robert Turcescu, realizator TV, s-a calificat cu formaţia sa, Casa Presei, în finala selecției pe România pentru concursul Eurovision. Prestaţia sa nu este, însă, deloc pe placul lui Mihai Găinuşă, realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”.

Găinuşă a discutat la emisiunea pe care o are la radio despre finala naţională a concursului Eurovision 2013. El a spus că anul acesta alegerea este una dificilă nu pentru că ar fi concurenţii puternici, ci pentru că piesele şi prestaţia artiştilor ar fi slabe. „Anul acesta avem de ales între behăiala Elenei Cârstea şi lipsa de voce a lui Robert Turcescu”, a afirmat Mihai Gănuşă, citat de click.ro.

Robert Turcescu şi trupa lui, Casa Presei, s-au calificat de pe primul loc în finala naţională Eurovision, care va avea loc pe 9 martie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90