Kaia 930 x 120

girom-albota

Girom Albota a invins Romania Under 17

Tiki Taka la Albota! Echipa de fotbal Girom Albota a disputat, ieri, un joc amical cu o selectionata a Romaniei, compusa din jucatori de 17 ani, din sapte judete invecinate cu Argesul, coordonata de Ovidiu Stanga. In aceasta echipa a Romaniei Under 17 au facut parte si doi juniori de la FC Arges.  

Elevii de liga a III-a ai lui Iordan Eftimie s-au impus fara mari probleme, partida fiind dominata fara drept de apel de argeseni care au castigat cu scorul de 5 – 0. Prima repriza s-a incheiat cu scorul de 3-0 dupa ce Ristea a reusit hatrick-ul. Desi in repriza secunda jucatorii din Albota au mai redus din turația motarelor, acestia au reusit sa mai inscrie inca doua goluri prin Giurgea si Stan.

Dupa meci, Ovidiu Stanga s-a declarat nemultumit de cea ce au aratat pe teren jucatorii care au participat la aceasta selectie, aceste actiuni continuand si in alte orase ale tarii. La acest trial organizat de catre FRF perntru jucatorii nascuti in 1993, oficialii federatiei urmaresc un numar de 85 de fotbalisti pentru a forma o nationala under 17 care sa participle la Turneul final european care va avea loc in luna octombrie, in Suedia. România este in grupa cu tara gazda, Italia, si cu Azerbaidjan, iar obiectivul este calificarea.

Iordan Eftimie a inceput partida cu: Lilea – Hapaina, Savulescu, Rosu, Stoica – Pandelica, Deliu, Dita, Galan – Ristea, Carstea. Pe parcursul intalnirii au mai evoluat: Vlasceanu – Hapaina, Savulescu, Moise, Paslaru – Baicu, Sandu, Neagu, Ruta – Stan , Giurgea.

De partea cealalta, Ovidiu Stanga a folosit o echipa formata din: Nedelcovici -Dragescu, Popescu, Olteanu, Andrei (FC Arges)- Floroaia, Cosa, Balan, Stancu (FC Arges) – Cale, Cimpoeru. Dupa pauza au mai evoluat Cristica, Eremia, Popa, Mihai, Suciu, Olteanu si Ionescu.

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3