New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc

GRĂMADĂ LA „POMANĂ”! BULUC LA CHEC, PASCĂ, OUĂ ROȘII ȘI ȘAMPANIE!

La orele prânzului în fața Primăriei un sobor de preoți a oficiat o slujbă pentru patronii spirituali ai Piteștiului, sfinții împărați Constantin și Elena.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Slujba a fost scurtă și urmată de discursul primarului Tudor Pendiuc, și mai scurt: „Onorată asistenţă, Piteştiul îşi sărbătoreşte astăzi onomastica, după ce ieri şi-a sărbătorit ziua de naştere. Este o alăturare cum nu se poate mai potrivită. Vorbim despre o sărbătoare care a intrat în tradiţie și în conştiinţa noastră şi care pe noi, administrația orașului, nu poate decât să ne bucure.”

Ceremonia s-a încheiat cu un moment culinar mult așteptat de zecile de persoane adunate în Piața Primăriei, majoritatea pensionari. Tudor Pendiuc i-a servit pe pofticioși cu chec, pască, ouă roșii și șampanie, toate moca, de „pomană”. Nici nu a apucat bine primarul să-i invite la „ospăț”, că oamenii s-au bulucit să apuce de-ale gurii de pe platouri și farfurii.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3