EcoMoto 930×122

accident

GRAV ACCIDENT ÎN BASCOV: O FEMEIE A MURIT LOVITĂ DE UN OPEL

Un grav accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă în satul Stejăret din Bascov, comună învecinată cu Piteștiul.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

Un șofer aflat la volanul unui autoturism Opel, care venea dinspre Pitești și se îndrepta către Curtea de Argeș, a intrat pe acostament pe direcția lui de mers și a lovit în plin două femei, care se deplasau în sens opus. La faţa locului au ajuns de urgenţă medicii de la Ambulanţă. Din păcate, una dintre femei, în vârstă de 79 de ani, din Bascov, a murit. Cealaltă, de 68 de ani, tot din Bascov, a fost grav rănită, fiind transportată la spital cu facturi multiple.

Potrivit Poliției Rutiere, șoferul, în vârstă de 50 de ani, din Curtea de Argeș, nu era sub influența băuturilor alcoolice, acesta pierzând controlul asupra volanului din neatenție. Conducătorul auto va fi judecat pentru omor din culpă și vătămare corporală din culpă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90