Donaris 930 x 122

gradinita

Grădiniţă blestemată în Piteşti?

Poate ar fi indicat ca un sobor de preoţi să fie dus la şantierul unei grădiniţe noi, din zona Ceair, care, asemeni Mănăstirii Argeşului, nu se mai termină! Toate firmele care s-au apucat de construcţia ei au intrat în faliment!

Iniţial, construcţia trebuia să fie gata în toamna anului trecut, dar prima firmă care a câştigat licitaţia a intrat în insolvenţă şi, din acest motiv, lucrările au stagnat.

A fost reluată procedura de licitaţie, dar şi a doua firmă câştigătoare a intrat la scurt timp în insolvenţă! Primăria Piteşti a reluat anul acesta procedura pentru a treia oară, dar nici de această dată nu a fost cu noroc! Grădiniţa din curtea Şcolii „Nicolae Simonide” (fostă Nr. 1) din Ceair a rămas tot neterminată deoarece firma respectivă a intrat şi ea în insolvenţă, iar apoi în faliment!

Primăria evaluează acum investiţia, ca să vadă dacă este nevoie de o nouă licitaţie sau dacă lucrarea se poate încredinţa direct, în cazul în care e vorba de o investiţie de sub 100.000 de euro.

Poate a patra oară să fie cu noroc! Nu de alta, dar Primăria vrea ca în toamnă să dea în folosinţă noua unitate preşcolară.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90