930 x122 grota rece

    gradinita

    Grădiniţă extinsă

    Primăria Piteşti a inaugurat luni, 12  decembrie 2011,  un corp de clădire prin care s-a reuşit extinderea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 5 din cartierul Craiovei. Extinderea înseamnă parter, două etaje şi mansardă, în total fiind o suprafaţă desfăşurată de 828 de metri pătraţi.

    Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la 1,2 milioane de lei din bugetul local, din care proiectarea a însemnat 70.000 lei iar execuţia propriu-zisă 1,13 milioane de lei. În urma lucrărilor au rezultat 3 săli de grupă pentru grădiniţă pentru 60 de copii, respectiv o sală de grupă creşă pentru 20 de copii.

    La eveniment au participat, pe lângă numeroşi alţi invitaţi, şi primarul Tudor Pendiuc, viceprimarul Liliana Gagiu şi secretarul municipiului, Iosiv Cerbureanu. Oaspeţii au fost primiţi cu pâine şi sare, iar primarul Tudor Pendiuc a făcut un tur al sălilor – tur în care a desenat cu un copil, a testat un pătuţ şi a asistat la un program artistic -, declarându-se foarte bucuros că autorităţile locale au putut pune în funcţiune un asemenea obiectiv.

    „Continuăm astfel o politică de a-i aduce pe copiii noştri în locaşuri de învăţătură conforme cu normele europene. Am dăruit cu dragoste şi speranţa că şi societatea la va oferi mai târziu acestor copii locuri de muncă, educaţie, bucurii”, a spus primarul Pendiuc.

    Primăria a mai pus în funcţiune în acest an alte obiective similare, cum este cazul Grădiniţei Nr. 4 din zona centrală.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90