Donaris 930 x 122

copos

Greva foamei la Ana IMEP

Tensiunea este in crestere la Ana IMEP, acolo unde si miercuri, 10 noiembrie, salariatii nu au intrat la lucru, fiind in a treia zi de greva generala. Nemultumiti de ofertele de pana acum, liderii sindicali au luat si decizia radicala de a intra in greva foamei.

Este vorba de 5 persoane, dintre care 3 sunt membri ai conducerii sindicatului iar ceilalti doi sunt presedintele Florin Stanculescu si Ion Radoi. Acestia si-au petrecut noaptea la fabrica, refuzand sa paraseasca sala de negocieri, iar ieri au vrut sa plece la Bucuresti pentru a discuta personal cu George Copos.

Omul de afaceri a discutat insa telefonic vreme de 30 de minute cu liderul Florin Stanculescu, transmitandu-i acestuia ca l-a mandatat pe directorul Gheorghe Badescu sa le prezinte muncitorilor o noua oferta.

Ca urmare a acestei discutii, sindicalistii nu au mai facut deplasarea la Bucuresti, ci au ramas la Pitesti, anuntand ca vor continua greva foamei si greva generala pana cand oferta pe care o va face conducerea va fi satisfacatoare.

Angajatii solicita o majorare salariala de 220 de lei incepand cu 1 septembrie, participarea la profitul unitatii, dar si plata unor drepturi restante privind primele pentru Craciun (215 lei in total).

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90