930 x122 grota rece

tineri

Grupul Tinerilor de Nota 10

O iniţiativă inedită s-a derulat în sfârşitul de săptămână trecut în câteva localităţi din zona de sud a judeţului Argeş. Este vorba de înfiinţarea „Grupului Tinerilor de Nota 10”, un grup care reuneşte, conform organizatorilor, tinerii cu iniţiativă, „cu idei şi care doresc ca în localitatea lor monotonia să fie înlocuită cu acţiuni sportive şi distractive, iar bunul simţ să ia loc nepăsării şi ignoranţei faţă de problemele celor din jur”.

Primele acţiuni s-au desfăşurat la Teiu, Călineşti şi Topoloveni. Tinerii au strâns gunoaie, au organizat concursuri de salsa şi rummy, dar şi de table etc.

“Am apreciat foarte mult când tinerii din comună au venit la mine şi mi-au vorbit despre iniţiativa lor de a da un exemplu localnicilor, tocmai de aceea le-am pus la dispoziţie şi un tractor cu remorcă menit să le uşureze munca.

Mă bucur că s-au organizat în Grupul Tinerilor de Nota 10 şi am de gând să leg o colaborare strânsă cu ei, bazată pe respect şi deschidere, dar mai ales pe dorinţa comună de a da o altă faţă – în sens pozitiv – comunităţii în care trăim cu toţii”, a spus primarul din Teiu, Florin Dumitru.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3