930×122 CAPRA 5

lets-do-it-romania-logo

Hai la marea curatenie!

Marti, 14 iunie, a avut loc la Prefectura Arges lansarea editiei din acest an a evenimentului „Let’s Do It, Romania!” al carei apogeu va fi pe 24 septembrie când se va incerca, prin voluntari, sa se faca in toata tara curat in aceeasi zi. Georgiana Curea, coordonatorul proiectului in Arges, a spus ca in acest an va fi realizata si o harta a deseurilor printr-o metoda noua de cartare.

Pentru anul in curs se doreste atragerea la nivel national a 500.000 de voluntari (fata de 200.000 anul trecut), dar si strângerea unui numar mai mare de saci de deseuri (fata de 550.000 anul trecut).

„Dorim sa mobilizam sute de mii de oameni pentru o cauza comuna – o tara mai curata. Este o oportunitate sa aratam ca putem schimba România!”, a spus Georgiana Curea.

Anul trecut, de exemplu, in Arges au fost 11.000 de voluntari (din pacate, in special elevi), strângându-se astfel 18.641 de saci cu deseuri.

Prefectul Gheorghe Davidescu, prezent la eveniment, a spus ca actiunea este binevenita si a tinut sa dezvaluie faptul ca a fost la o firma din zona Câmpulung, Ecovalor, care aduna din mai multe judete deseuri care sunt transformate in combustibili necesari Holcim, mai putin…judetul Arges!

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA