930×122 CAPRA 5

piata

HALUCINANT! VÂND OTRAVĂ CURATĂ!

În pieţele din Piteşti, pungile cu ouă, laptele şi brânză se găsesc la discreţie pe trotuare. Chiar dacă în acestă săptămână temperaturile depăşesc 35 de grade Celsius, se pare că acest fenoment nu îi deranjează deloc pe comercianţii ambulanţi, ba mai mult, continuă să-şi vândă marfa alterată fără nicio jenă şi conştiinţă. Pentru ei, normele legale nu există. Aici, interesul îşi poartă fesul!

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Nici sancţiunile poliţiei locale nu au leac pentru aceştia. În următoarea zi, îşi fac din nou apariţia printre cumpărătorii naivi, convingându-i să le cumpere  marfa ţinută de dimineaţa până seara în bătaia soarelui şi în praf.

Pentru un leu sau doi în minus, românul îşi asumă riscul să cumpere lapte, ouă sau brânză “otrăvitoare”.  Probabil mulţi dintre ei nu ştiu sau nu conştientizează faptul că o bucată de brânză alterată, le poate cauza toxiinfecţii severe sau chiar moartea.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Mare atenţie! Medicii ne avertizează că brânza, laptele sau ouăle ţinute la temperaturi de peste 5 grade, mai mult de 20 de minute, devin adevărate bombe alimentare pentru sănătatea noastră!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3