NOR CURIER 930X122

hidrosind

Hidrosind: „Hidroelectrica, spre faliment”

Potrivit Hidrosind, Federaţia sindicală a Hidroelectrica, în care sunt afiliaţi şi angajaţii Hidroelectrica din Curtea de Argeş, compania s-ar putea îndrepta spre faliment. Hidrosind dezminte şi informaţiile legate de salariile mari din companie.

”Continuă astfel campania de discreditare a Hidroelectrica (despre care am atenţionat repetat) şi a salariaţilor săi, menită să acopere câteva realităţi deranjante precum probabilitatea mare ca statul să nu deţină control în Adunarea Creditorilor din data de 29.08.2012, o consecinţă posibilă fiind derapajul Hidroelectrica spre faliment şi nu spre ieşirea rapidă din insolvenţă”, susţine Hidrosind.

Potrivit documentului sindicatului, în prezentarea Raportului administratorului din data de 17.08.2012 în mod special au fost folosite elemente menite să distorsioneze puternic realitatea, precum cifre referitoare la drepturile salariaţilor.

”Drepturile salariaţilor Hidroelectrica sunt legale, la fel şi contractul colectiv de muncă şi actele adiţionale la acesta. Aceste drepturi le au toţi salariaţii din ramura energie, petrol şi gaze având la bază Contractul Colectiv de Muncă pe ramura respectivă”, mai susţine Hidrosind.

Ponderea salariului de bază în totalul veniturilor unui salariat este de numai 41%, restul de 59% fiind sporuri, adaosuri, prime, premieri, ajutoare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90