NOR CURIER 930X122

furt

CATUSE_LA_MAINI

HIPERMARKETURI DIN PITEȘTI, CĂLCATE DE HOȚI DIN BUCUREȘTI

Câteva hipermarketuri din Pitești au fost călcate de hoți. Polițiștii de la Secția 4 au dat de urma lor. Este vorba de trei bucureșteni, cu vârste de 26, 36 și 41 de ani, toți cu antecedente penale.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Hoții intrau în magazine, rupeau la raft sistemele de siguranță ale produselor cu ajutorul unui dispozitiv special, ascundeau bunurile, după care treceau de casele de marcat de la ieșire fără a le achita contravaloarea. Cei trei au fost prinși după ce Poliția a oprit în zona unui hipermarket situat pe DN 65 B autoturismul în care se aflau și pe care îl foloseau pentru transportarea către București a bunurilor furate. În mașină au fost găsite dispozitivul de rupere a sistemelor de siguranță ale produselor, băuturi alcoolice pe care tocmai le furaseră și alte bunuri, și ele sustrase, dar în luna aprilie și dintr-un alt hipermarket. Valoarea mărfurilor furate se ridică la 7.000 de lei.

Bărbații sunt acum urmăriți penal pentru furt calificat și reținuți pentru 24 de ore, urmând să ajungă pe mâna procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90