930×122 CAPRA 5

Seminar.consumatori.002

Hipermarketurile ascultă, dar fac tot ce ştiu ele!

Autorităţile din domeniul protecţiei consumatorilor, Primăria Piteşti şi Consiliul Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor (din partea societății civile) au organizat azi o dezbatere pe tema drepturilor clienţilor. La eveniment au venit şi reprezentanţi ai hipermarketurilor din Piteşti.

Evenimentul s-a dorit a fi o platformă de promovare a drepturilor consumatorilor, însă participanţii au ridicat tot probleme legate de siguranţa alimentară. Nici nu era greu să se întâmple aşa ceva, din moment ce sunt la zi scandalurile cu laptele contaminat cu aflatoxină ori cu carnea plină de antibiotice.

Consumatorii au vrut să ştie cât de sigure sunt alimentele, iar mesajul autorităţilor a fost că toate produsele pot fi consumate atât timp cât o voce autorizată nu interzice acest lucru.

Reprezentanţii hipermarketurilor au fost invitaţi, de asemenea, să îşi spună părerea, dar au tăcut mâlc! Au preferat să asculte recomandărilor autorităţilor, ca până la urmă să facă tot ce ştiu ei mai bine. Se vede asta în fiecare hipermarket din oraş!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3