930×122 CAPRA 5

piata ceair

HITUL ZILEI ÎN PIAȚA CEAIR RĂMÂNE „ȚIGĂRI, ȚIGĂRI, ȚIGĂRI”

Poliția ne informează că și-a trimis angajați ai Secției 1 din Pitești în piața Ceair (Calea București) și pe străzile adiacente. Nu la cumpărături, ci în control.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Umăr la umăr cu salariați ai Direcției Sanitare Veterinare, polițiștii au găsit un piteștean care vindea produse agroalimentare fără să respecte condițiile igienico-sanitare. Cele 50 de kilograme de produse puse în vânzare au fost confiscate și distruse. Foarte bine. Despre vânzarea de brânză pe asfalt în cutii de vopsea lavabilă, de pildă, am scris și noi.

Ce ne intrigă și ne deranjează este că vânzătorii de țigări netimbrate își văd pe mai departe de treabă în piața Ceair. Fără ca autoritățile să îi ia la întrebări. „Țigări, țigări, țigări” este refrenul devenit hit în cea mai mare piață agroalimentară a Piteștiului. Un refren pe care, e limpede, îl auzim doar noi, consumatorii, nu și autoritățile. Autorități care, cu ceva timp în urmă, se băteau cu pumnii în piept că au făcut ordine printre comercianții de țigări de contrabandă. Halal ordine! (Foto: Arhivă)

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3