Donaris 930 x 122

serban-huidu

Huidu iese din coma

Serban Huidu, una dintre vedetele „ Cronicii Carcotasilor” de la Prima Tv, a inceput sa iasa din coma dupa ce a suferit un accident la schi in Austria. De abia saptamana viitoare se va sti cand va iesi din spital.

Medicii austrieci au inceput sa ii reduca treptat medicatia pe care i-o administrau lui Serban Huidu pentru a-l mentine in starea de coma indusa si se asteapta ca luni sau marti acesta sa fie deplin constient, tot atunci urmand sa se decida cat timp va mai ramane in spital sau daca va fi transferat.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar din Innsbruck a anuntat ca medicii care il ingrijesc pe Serban Huidu au inceput sa il scoata din coma indusa, reducandu-i treptat medicatia care il tinea in aceasta stare.

Momentan, starea lui Serban Huidu este stabila si nu au aparut complicatii, el fiind sub supraveghere la sala de Terapie Intensiva a sectiei de Neurologie a spitalului.

Echipa medicala a comunicat ca se asteapta ca Huidu sa fie deplin constient luni sau marti. Daca nu apar complicatii, medicii vor decide cat timp va mai ramane internat Huidu sau daca se pune problema unui transfer pentru tratament la o alta clinica.

Serban Huidu a fost detubat, si-a recunoscut sotia, sigur se va face bine , a spus, joi seara, Mihai Gainusa, la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde a mers sa isi viziteze colegul, care a suferit, miercuri, un accident in Austria, pe partia de schi.

Realizatorul TV a fost internat in stare de coma, dupa cea suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii Innsbruck, in cursul zilei de miercuri. El a fost mentinut in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale.

Sursa: Mediafax

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90