New Profesional Consult 930 x 122

    iphone5

    Hop şi iPhone 5!

    Nici nu s-au stins bine ecourile legate de apariţia pe piaţă a iPhone4S, căci iată că Apple se şi pregăteşte să scoată pe piaţă un nou produs. Este vorba de mult aşteptatul iPhone5 despre care s-a spus că va urma modelului 4, numai că Apple a amânat lansarea produsului. Următoarea generaţie a Apple iPhone va avea un ecran mai mare decât modelele anterioare, cu diagonala de 4,6 inci (11,6 centimetri) şi va fi lansat în trimestrul al doilea al anului 2012. Cel puţin, aşa susţine presa sud-coreeană, preluată de Reuters. Se mai menţionează că noul produs ar urma să fie lansat în vară.

    Apple a decis să echipeze următorul model iPhone cu un ecran mai mare şi a început să plaseze comenzi la furnizori, a declarat o sursă apropiată situaţiei pentru ziarul sud-coreean Maeil Business Newspaper.

    Noul display va fi similar, ca tehnologie, cu ecranul de înaltă rezoluţie al iPad 3.

    Modelul iPhone 4S, lansat în ultimul trimestru al anului trecut, are ecran cu diagonala de 3,5 inci.

    Contactaţi de Reuters, reprezentanţii celor mai mari furnizori de ecrane ai Apple, LG Display şi Samsung Electronics, au refuzat să comenteze informaţiile.

    Samsung, principalul concurent al Apple pe piaţa smartphone-urilor şi tabletelor, oferă deja mai multe telefoane echipate cu ecrane mari, de până la 5,3 inci.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3