pizzeria sapori  930 122

raliu_campulung532

Hora a castigat Muscel Racing Contest

 

Show total la Campulung, la Muscel Racing Contest. Lucien Hora a dominat intrecerile din etapa a doua a Muscel Racing Contest, contand pentru Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010, si s-a impus in fata invingatorului de vineri, Daniel Onoriu.

raliu_campulung105
Lucien Hora  a aratat inca din antrenamentele cronometrate ca-si doreste revansa in etapa a doua din Muscel Racing Contest, si-l devansa pe invingatorul de vineri, si campionul in exercitiu, Daniel Onoroiu. In prima mansa de concurs a obtinut cel mai bun timp, 1:27.740, iar aceasta avea sa ramana cea mai buna performanta din concurs. Onoriu, cel care a rupt cardanul masinii Mitsubishi la startul pentru prima urcare, a reusit in mansa secunda un timp de 1:30.281, cu care si-a adjudecat locul secund si victoria la Grupa H si Clasa H5, in timp ce Silviu Dumitrescu, al doilea dupa prima mansa, a completat podiumul si locul 2 la Grupa D.
raliu_campulung173
Pe locul 4 s-a clasat Gunther Graef, acesta fiind si invingatorul Grupei A, in al carui clasament a fost urmat de Lucian Boroianu si Ciprian Ciobotaru. Aceeasi a fost si ordinea la Clasa A5, in timp ce la A3 s-a impus Andrei Mitrasca, cel care a castigat si competitia automobilelor cu propulsor diesel.
Dan Luncan, locul 5, a castigat Grupa N, urmat de Christian Nistoran si Sorin Iliescu (acelasi podium si la Clasa N5), in timp ce Aurelian Andronache a fost cel mai rapid la Clasa N2. Lucian Radut si Victor Baldescu au urcat pe podium la Grupa H si Clasa H5, iar Andrei Serban a fost cel mai rapid in competitia pilotilor cu masini din Clasa H3 si in competitia masinilor cu doua roti motrice.
[loadposition inside]

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90