EcoMoto 930×122

auto

HOȚI PRINȘI ÎN FLAGRANT

În noaptea de 24 spre 25 noiembrie poliţiştii de la Secţia nr.1 din Piteşti i-au prins în flagrant pe S.M.C., în vârstă de 22 de ani, şi pe E.I.D., de 19 ani, ambii din comuna argeșeană Poiana Lacului, în timp ce furau capacele ornamentale de la roțile unui autoturism parcat pe strada Calea Bascovului, în cartierul Ceair.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Polițiștii i-au imobilizat pe cei doi și au verificat autoturismul cu care se deplasau indivizii. În portbagaj au fost găsite 36 de astfel de capace.

Suspecții au fost duşi la sediul Secţiei nr.1. În urma anchetei, polițiștii au stabilit că 20 dintre capace au fost furate de la 5 autoturisme parcate pe străzile Calea Bascovului şi Negru Vodă (din Nord), iar alte 16 de la 4 autoturisme parcate în cartierul Trivale.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Prejudiciul este de aproximativ 3.000 de lei. Capacele le-au fost înapoiate persoanelor vătămate.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, faţă de aceştia fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90