EcoMoto 930×122

    buldozer

    Hotii au furat un buldozer de la ADP! :)

    Pitesti.25 august 2010.
    Hotii nu mai tin cont nici de marimea nici de greutatea prazii. Cu o agilitate demna de numerele de magie ale lui David Copperfield, in noaptea de luni spre marti, un grup de persoane necunoscute a reusit sa faca nevazut un buldozer tip S1500 de culoare portocalie, apartinad Administratiei Domeniului Public Pitesti.

    Utilajul, fabricat in anul 2000 se afla in perfecta stare de functionare si se afla stationat pe strada Depozitelor, in vecinatatea coloniei ACH, unde efectua o serie de lucrari de intretinere si curatire a zonei.Desi o estimare a pagubei inca nu a fost facuta, un buldozer model S1500 second-hand se poate achizitiona pe site-urile de specialitate la preturi care pornesc de la 10.000 – 15.000 euro, asadar prada a meritat oboseala hotilor.
    La faţa locului s-au deplasat poliţisti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, care au efectuat cercetari reusind sa stabileasca modul de operare precum si un cerc de suspecţi. Hotii care nu s-au sfiit deloc, au pornit nestingheriti buldozerul si au plecat pur si simplu cu el pe malul drept al raului Arges, au trecut peste rau pe un pod si au mers inca aproximativ 500 de metri pe malul stang. Aici separe ca ii astepta un trailer in care a fost urcat buldozerul dupa care hotii au disparut, lasand paguba in curtea ADP-ului si a celor care ar fi trebuit sa pazeasca utilajul. {loadposition inside}

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90