New Profesional Consult 930 x 122

condoleante

HRISTU ȘAPERA, MESAJ EMOȚIONANT: „PENTRU MINE VEȚI RĂMÂNE UN ÎNVINGĂTOR!”

Antrenorul principal al echipei de baschet BCM U Pitești, Hristu Șapera, a publicat un mesaj emoționant la moartea profesorului George Ziguli.

Citiți și: DOLIU LA PRIMĂRIE

„Odihnește-te în pace, profesore! De multe ori soarta e nedreaptă, dar adevărații învingători sunt cei care la sfârșit pot spune cu mâna pe inimă „I did it my way!” Vă sunt recunoscător pentru că am mers alături de dumneavoastră o scurtă bucată de drum și pentru că am avut ocazia să-l cunosc pe adevăratul om George Ziguli. Am luptat împreună, am trăit împreună și victoriile și înfrângerile, asta pentru că întotdeauna am format o echipă și am avut un singur scop comun: BCM U Pitești! Pentru mine sunteți și veți rămâne un ÎNVINGĂTOR!”, a scris Șapera pe pagina oficială de socializare a lui BCM U.

În această dimineață și prefectul de Argeș, Mihai Oprescu, a transmis public un mesaj de condoleanțe pentru familia celui care a fost profesorul George Ziguli. „Instituția Prefectului Județului Argeș îşi exprimă profundul regret pentru pierderea domnului George Ziguli, omul care s-a implicat atât de mult în dezvoltarea şi promovarea sportului argeşean. În aceste momente de tristeţe suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, acesta este mesajul de condoleanțe transmis de prefect.

Citiți și: EXCLUSIV! NUNTĂ ÎN LUMEA BUNĂ A PITEŞTIULUI

De asemenea, și din partea președintelui Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, a fost adresat un mesaj de condoleanțe: „Președintele Consiliului Judeţean Argeş deplânge dispariția fulgerătoare a omului de sport George Ziguli, Fiu al Argeșului și Muscelului din anul 2007, unul dintre cei mai valoroși antrenori de baschet ai României și ai Argeșului, promotor și formator al sportului argeșean, cu imensă pasiune și dăruire. În aceste clipe încărcate de durere, suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

George Ziguli, directorul tehnic al echipei de Ligă Națională BCM U Pitești, a murit aseară în urma unui infarct. Ziguli avea 60 de ani, fiind născut pe 5 februarie 1954. Un profesionist desăvârșit, el va rămâne în istorie înainte de toate ca antrenorul care, în anul 2.000, a adus primul titlu de campion național pentru baschetul piteștean. Primul și, cel puțin deocamdată, singurul. (Foto: Facebook Hristu Șapera)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90