Donaris 930 x 122

alt

I-au tremurat mâinile de emoție!

A fost avansată în grad chiar de ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, iar emoţiile i-au fost pe măsură!

Încă de la începutul ceremoniei militare de astăzi din Piața „Vasile Milea” din Pitești, sergentul Gabriela Pătra a arătat că este extrem de emoţionată, încercând să se retragă din formaţie mai repede decât trebuia. Îmbrăcată în haină militară, frumoasa Gabriela, căreia i s-a acordat gradul de sergent, a ţinut o cuvântare în faţa autorităţilor participante la eveniment, aceasta fiind avansată în grad de ministrul Duşa. Abia şi-a stăpânit emoţiile până la terminarea discursului, discurs pe care l-a citit de pe o foaie. Mâinile i-au tremurat vizibil, iar la final a răsuflat uşurată că a terminat cu bine.

„Ne onorează şi, în aceeaşi măsură, ne obligă să nu uităm niciun moment că perseverenţa şi spiritul de sacrificiu stau la baza tuturor izbânzilor. Programele de pregătire postliceală pe care le-am parcurs au dus la acumularea cunoştinţelor şi formarea deprinderilor necesare maistrului militar sau subofiţerului. Aceasta a fost posibilă pentru că am fost instruiţi de comandanţi de subunităţi pricepuţi şi de un corp de cadre didactice valoros”, a spus Gabriela Pătra.

Astăzi, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a participat la ceremonia militară pentru acordarea primelor grade militare şi pentru ocuparea unor funcţii pentru absolvenţi ai Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”. Ceremonialul a avut loc în Piteşti, în Piaţa „Vasile Milea”. La eveniment au mai participat, printre alții, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, prefectul Cristian Soare, chestorul Camerei Deputaţilor, Mircea Drăghici, deputatul liberal Andrei Gerea şi deputatul PSD Simona Bucura Oprescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90